Στον Βάιο Κρόκο

Σταθερά δίπλα στον άνθρωπο, για τις καθημερινές και σύνθετες ανάγκες, θέλει να βρίσκεται η NN Hellas, με οδηγό τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». 

Η NN Hellas χαράσσει πλέον τη στρατηγική της επόμενης μέρας: σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για περαιτέρω ανάπτυξη, υποστηρίζοντας όλα τα δίκτυα πωλήσεων με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και προγράμματα εκπαίδευσης.

Με αφορμή το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην ασφαλιστική αγορά, συνομιλήσαμε με τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας, κ. Διονύση Νοδάρο, έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία και γνώση, καθώς έχει αφιερώσει περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον κλάδο, συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα.

Ο κ. Νοδάρος εκτιμά πως ο κλάδος αναβαθμίζεται και μετασχηματίζεται ουσιαστικά, ενώ τονίζει πως βασικός σκοπός των αλλαγών που βιώνουμε θα πρέπει να είναι το όφελος των πελατών και των ασφαλισμένων από τις ανακατατάξεις που συντελούνται. Αυτό είναι που θέλει και η NN Hellas: «(…) Να είμαστε ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, γνωστή στους πελάτες για την αφοσίωσή μας σε εκείνους, με ταλαντούχους εργαζόμενους, και να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία» σημειώνει χαρακτηριστικά.

iw? Πείτε μας δυο λόγια, αρχικά, για την επαγγελματική σας πορεία και τη γνωριμία σας με τον ασφαλιστικό κλάδο…

απ. Η γνωριμία μου με τον κλάδο έγινε πριν 33 χρόνια, όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα σαν ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Είχα την τύχη στην αρχή της καριέρας μου να έχω ως καθοδηγητή τον εξαιρετικό επαγγελματία, αλλά και άνθρωπο, Νίκο Δημαρά. Έχοντας δουλέψει σε όλες τις βαθμίδες της διαμεσολάβησης για 15 χρόνια, συνέχισα στη διοικητική υποστήριξη των δικτύων σε θέσεις ευθύνης για την εκπαίδευση και ανάπτυξή τους, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας στρατηγικές επικοινωνίας, επιχειρησιακού και λειτουργικού σχεδιασμού, καθώς και διοίκησης πωλήσεων. Αργότερα, η θητεία μου στον τραπεζικό κλάδο μού έδωσε μια σημαντική εμπειρία για τη λειτουργία του χώρου και τον ρόλο που διαδραματίζει στη διαμεσολάβηση των ασφαλειών. Έτσι, πάντα εργάζομαι με στόχο την αριστεία στην εκτέλεση των κατάλληλων πρωτοβουλιών και δράσεων, που τελικά συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπων και του κλάδου μας.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here