Σημαντικές διοικητικές αλλαγές επίκεινται το αμέσως επόμενο διάστημα στη CEPAL, με τον κ. Νικόλα Χρυσανθόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου. 

Ο κ. Χρυσανθόπουλος είναι Senior Partner της EOS Capital Partners του Απόστολου Ταμβακάκη, καθώς και πρώην γενικός διευθυντής της Alpha Bank και στενός συνεργάτης του CEO της τράπεζας, κ. Βασίλη Ψάλτη. Ο ίδιος δε, είχε κομβικό ρόλο στο deal με την DK και τη δημιουργία της CEPAL, έχοντας μάλιστα και εξαιρετική σχέση με τους κ. κ. Αρτέμη Θεοδωρίδη και Θοδωρή Αθανασόπουλο.

Η CEPAL είναι ο ένας από τους τρεις mega servicers που κατάφερε να ανανεώσει την άδειά του από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), έχοντας στα τέλη του περασμένου έτους υπό τη διαχείρισή της περιουσιακά στοιχεία, ύψους 26,4 δισ. ευρώ, αποτέλεσμα πολυάριθμων μεταβιβάσεων, στις οποίες συμμετείχαν τρεις από τις τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες. Η πλατφόρμα της εταιρείας, μάλιστα, εξυπηρετεί, τόσο τα εποπτευόμενα ιδρύματα, όσο και τους περισσότερους ενεργούς επενδυτές στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τιτλοποιήσεων, βάσει του Ελληνικού Σχεδίου Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων (HAPS), ύψους 14 δισ. ευρώ, από εξασφαλισμένα και μη ανοίγματα.