«Οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Στις μέρες μας τα τεχνολογικά εργαλεία έχουν πλέον εδραιωθεί στην αγορά και η χρήση τους αποτελεί προαπαιτούμενο για κάθε καταναλωτή που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από την ασφαλιστική του εταιρία».

Αυτό σημειώνει ο CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κος Δημήτρης Ζορμπάς με αφορμή τη νέα καινοτόμα υπηρεσία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής γύρω από την Οδική Βοήθεια και τις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Εύκολα και γρήγορα με ένα «κλικ»

Ειδικότερα, η εφαρμογή Synet Drive δίνει την δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής να καλέσουν, εύκολα και γρήγορα με ένα «κλικ», Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, όλο το 24ωρο, χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία ή άλλες χρονοβόρες διαδικασίες κατά την δύσκολη στιγμή του συμβάντος.

Το νέο app mobile Οδικής Βοήθειας, Synet Drive, το οποίο είναι δωρεάν για όσους έχουν ασφαλισμένο το αυτοκίνητό τους στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική, είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, εντοπίζει αμέσως την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και ενημερώνει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος Oδικής Bοήθειας ενώ ο χρήστης μπορεί σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί την πορεία του οδηγού που πλησιάζει.

Οδηγίες – τι κάνει ο ασφαλισμένος

*Κατεβάζει ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή SynetDrive

*Καταχωρεί τα στοιχεία του μία φορά, για να δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ

*Σε περίπτωση ανάγκης μπαίνει στην εφαρμογή και επιλέγει την βλάβη που υπέστη το όχημά του

*Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία του ακινητοποιημένου οχήματος μέσω GPS και στέλνει άμεσα το πλησιέστερο όχημα Οδικής Βοήθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here