του Βάιου Κρόκου

Χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες υποδέχθηκε στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος της Generali Hellas, κ. Πάνος Δημητρίου δίνοντας το μήνυμα για μια νέα δυναμική χρονιά.

Δίχως τεχνικές αναλύσεις ή δυσνόητους αριθμούς – για πολλούς ακόμα και στον κλάδο σύμφωνα με τον ίδιο – η δέσμευση ήταν συγκεκριμένη: «Το μέλλον το κάνουμε εμείς. Είστε εσείς και εμείς που πρέπει να το δημιουργήσουμε μαζί. Σαν υπόσχεση το 2020 να περιμένετε μια «κόκκινη καταιγίδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε η Generali σκοπεύει να συνεχίσει να επενδύει τόσο στον τομέα της ψηφιοποίησης όσο και στο ανθρώπινο στοιχείο, καθώς ο συνδυασμός αυτών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Generali, είναι οδηγός για το μέλλον.

«Βάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά και σκοπεύουμε να κάνουμε την διαφορά. Σήμερα βρισκόμαστε στην 6η θέση στον κλάδο Ζωής και Γενικών Ασφαλειών όμως στο τέλος της χρονιάς αναμένουμε κάτι διαφορετικό…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.

Δίχως περαιτέρω ομιλίες όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις η Generali επεφύλασσε μια διαφορετική έκπληξη για το κοινό που γέμισε την σκηνή του Ελληνικού Κόσμου στην οδό Πειραιώς: Μια βραδιά θεάτρου!

Συγκεκριμένα, το πετυχημένο έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Πολλαπλά τα μηνύματα για όλους από το έργο που παρακολουθεί την πορεία μιας εύπορης οικογένειας από την Σμύρνη που έχασε την περιουσία της και πολλών άλλων χαρακτήρων από την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής και την ανταλλαγή πληθυσμών μέχρι την αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ενδιαφέρον σημείο αναφοράς η καταγραφή των απαιτήσεων και η πορεία των ασφαλιστικών αποζημιώσεων για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους στην Σμύρνη.

Σαφές και το μήνυμα για διαφοροποίηση της Generali καθώς η κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας δεν συνοδεύτηκε με γνώριμα ευχολόγια και βραβεύσεις αλλά…με ένα θεατρικό έργο.

*Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο πλαίσιο των στόχων του για την προβολή και διατήρηση της ελληνικής ιστορίας και της ιστορικής μνήμης, υλοποιεί ξανά μία μεγάλη παραγωγή με ζωντανή μουσική, πλούσια σκηνικά, κοστούμια εποχής και ρεαλιστικές βιντεοπροβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here