Το 3rd Insurance Intermediaries Forum επιχειρεί να αναδείξει όλα τα τελευταία νέα γύρω από τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις τεκτονικές αλλαγές με τη ραγδαία άνοδο της τεχνολογίας, τις συνέπειες της πανδημίας, τους αναδυόμενους οικονομικούς κινδύνους από τις αλλαγές στις ισορροπίες παγκοσμίως και τις διακυμάνσεις στον ενεργειακό χάρτη. Όλα αυτά καθιστούν τους ανθρώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όχι απλά αναγκαίους για τους ασφαλισμένους, αλλά τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες, που αποτελούν ουσιαστικά τον απαραίτητο σύμβουλο δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο.

Έναν σύντομο θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε η κα. Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

“Ζούμε σε μια μία περίοδο συνεχών αλλαγών, καταλυτικών θα έλεγα. Η χώρα μας δέχεται κρίσεις την μία πίσω από την άλλη. Οικονομική κρίση, πανδημία, ενεργειακή και πληθωριστική κρίση.

Μέσα στην παρατεταμένη αταξία, η ασφαλιστική αγορά στάθηκε στο ύψος της. Τα ασφαλιστικά γραφεία έδειξαν μεγάλη ετοιμότητα και επέδειξαν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζουμε στρεβλώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού και ανεπαρκή εποπτεία σε αυτά τα φαινόμενα. Η προσπάθειά μας είναι να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι η ασφάλιση δεν κοστίζει, αλλά αξίζει. 

Η χώρα μας είναι υπασφαλισμένη. Ετήσια στην Ελλάδα δίνονται 368 ευρώ με Μ.Ο στην Ευρώπη τις 2.300 ευρώ. Πρέπει να προσφέρουμε νέα, έξυπνα, προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πολιτών” τόνισε. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here