Αυτό ήταν. Δεν χρειάστηκαν και πολλές συνεδριάσεις για να ξεπεράσει την τιμή εισαγωγής των 15 ευρώ, μετά τα πρώτα σκαμπανεβάσματα, η μετοχή της Dimand.
Από τα 14,25 ευρώ– χαμηλό εισαγωγής- μέχρι και τις τελευταίες συναλλαγές σε τιμές πάνω από το (άνω ) όριο εγγραφών της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, πραγματοποιήθηκαν εντολές στην πλειονότητα τους σε ανοδική φορά της μετοχής- που πρακτικά σημαίνει, πως όσοι ρευστοποίησαν “έγραψαν” υπεραξίες.
- Χωρίς να υπολογισθεί ένας ικανός αριθμός μετοχών, που διατέθηκαν και στα 13 ευρώ, η Dimand αποδεικνύεται το απόλυτο play, τόσο για τους ισχυρούς μετόχους μειοψηφίας, όσο για αυτούς που εμπιστεύτηκαν (στη συνέχεια) τις ικανότητες του Δημήτρη Ανδριόπουλου.
Στα 281,1 εκατ.€ η αποτίμηση της εισηγμένης, και κρίνοντας από την “εσωτερική αξία” του χαρτοφυλακίου της, ίσως είναι από τα πιο undervalue χαρτιά της αγοράς.
- Αναδεικνύεται σε benchmark, για τον ευρύτερο κλάδο ΑΕΕΑΠ- real estate.
Το Banks εξ’ αρχής, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας και του team Ανδριόπουλου (στις 27 Ιουνίου). Την επόμενη επικεντρώθηκε στην Μαριάννα Λάτση (28 Ιουνίου) και κατόπιν εστίασε συγκριτικά στην εταιρεία (σε σχέση με την Μπλε Κέδρος/Ευμορφίδης- στις 4 Ιουλίου).