Στην πορεία και την συνδρομή του κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της “ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, που χάραξε νέους δρόμους στην ασφαλιστική αγορά, συνέβαλλε καταλυτικά στην ανάπτυξη του κλάδου, ξεχώρισε με την επαγγελματική διαδρομή και κέρδισε την αναγνώριση και τον εβασμό του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται, αναφέρθηκε με μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης που ανέγνωσε στο πλαίσιο του 11ου Insurance Conference ο κ. Λ. Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής επιτροπής ΝΔ.

“Στο πρόσωπο του Νίκο Μακρόπουλου τιμάτε έναν επιφανή εκπρόσωπο του χώρου, έναν από τους ανθρώπους που του προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία. Ο Νίκος Μακρόπουλος στην επαγγελματική του πορεία άνοιξε δρόμους, έφερε καινοτόμες ιδέες και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξή του.

Σε κάθε του βήμα είτε ως επιχειρηματίας, είτε ως εκπρόσωπος του χώρου κινήθηκε με αποτελεσματικότητα και κυρίως με ήθος. Και η σημερινή του βράβευση αποτελεί το επιστέγασμα και την έμπρακτη αναγνώριση μιας σπουδαίας διαδρομής. Στον αγαπητό Νίκο, αλλά και σε όλους όσοι παρευρίσκονται στη σημερινή εκδήλωση στέλνω τους θερμούς χαιρετισμούς μου”, ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέστη, ωστόσο μέσω του σύντομου μηνύματος έδωσε και το στίγμα της πολιτικής του για την ιδιωτική Ασφάλιση σε όλους τους εκπροσώπους της που παρευρέθηκαν στο Insurance Conference.

“Η ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα ώστε να προσεγγίσουμε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, είναι σημαντική προϋπόθεση για να οικοδομήσουμε ένα πιο στέρεο ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα μας. Η ασφαλιστική αγορά είναι κυρίως οι άνθρωποί της. Από τα ηγετικά της στελέχη, μέχρι τον πιο νέο πωλητή. Το δικό σας ήθος και αξιοπιστία είναι πρόσθετο κεφάλαιο για το χώρο”, είπε.

“Γνωρίζω καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης δώσατε μια μεγάλη μάχη για να σταθείτε όρθιοι. Και παράλληλα να στηρίξετε κάθε πολίτη, κάθε οικογένεια που βασίστηκε πάνω σας. Γνωρίζω καλά ότι ζείτε και εργάζεστε μέσα στην πραγματική οικονομία. Ότι συναισθάνεστε πολύ καλά τις αγωνίες, τις προσδοκίες και τα όνειρα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Στον κλάδο σας βλέπω έναν πολύτιμο σύμμαχο για το μέλλον”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here