Με έπαινο στην κατηγορία «Ανακαίνιση & Επέκταση» διακρίθηκε το Εμπορικό Πάρκο Smart Park της REDS, θυγατρικής του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο των βραβείων ICSC European Shopping Center Awards 2019, που διοργανώνει το International Council of Shopping Centers. Το ICSC αριθμεί 70.000 μέλη σε 100 χώρες και συνιστά διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό που αναδεικνύει από το 1977 τις υψηλές επιδόσεις στο λιανικό εμπόριο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της REDS Iωάννης Μωραΐτης, με αφορμή τη βράβευση, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να ολοκληρώσει μία σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το εμπορικό πάρκο Smart Park κατά τα χρόνια της λειτουργίας του. Είναι αξιοσημείωτο ότι το Smart Park έχει αναγνωριστεί από έγκριτους εξειδικευμένους φορείς για διαφορετικές πλευρές του, όπως η επιχειρηματική επίδοση (Business Retail Awards 2019), το Marketing (Event Awards 2016 και 2017), τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό (Retail Interior Awards 2017) και, τώρα, για το σύνολο του έργου από τον πιο αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό εμπορικών κέντρων, τον ICSC. Οι διακρίσεις σε μεμονωμένους τομείς, αλλά και στο σύνολό τους, αναδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του μικρού και ευέλικτου σχήματος που η REDS έχει υιοθετήσει και το οποίο αποτελείται από στελέχη ικανά να αντεπεξέλθουν σε διαφορετικούς ρόλους, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε project».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η διάκριση του Smart Park από το ICSC αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο ποιότητας στη διαχείριση και την ανάπτυξη του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου της Ελλάδας, που παρουσιάζει εμπορική πληρότητα 100%, ενώ, το 2018, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών του άγγιξε τα 5 εκατομμύρια. Σήμερα, προχωρά με ταχείς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος η κατασκευή της Β’ φάσης του Εμπορικού Πάρκου, με 70% της υπό ανάπτυξη επιφάνειας να έχει ήδη μισθωθεί από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων εστίασης, ένδυσης-υπόδησης και ειδών οικιακής χρήσης και να προγραμματίζεται να ξεκινήσει την εμπορική λειτουργία της το φετινό φθινόπωρο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για μία επένδυση, ύψους 25 εκατ. ευρώ, από τη REDS, η οποία θα αυξήσει το εμβαδό του Smart Park κατά 15.000 τ.μ. με τη συνολική έκταση να φθάνει τα 53.000 τ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here