Ασθμαίνοντας η χθεσινή ανοδική αντίδραση στο χρηματιστήριο.
Με τον Γενικό Δείκτη στις 888,13 μονάδες (+0,37%) και με συναλλαγές…καλοκαιριού, στα 55,035 εκατ. €, από τα οποία τα 7,90 εκατ. με πακέτα (σε Τέρνα Ενεργειακή, Entersoft, Lamda, AlphaBank, Eurobank).
     Αδυναμία της αγοράς, που έχει ξεμείνει από “καύσιμα”, που όμως ουδόλως επηρέασε την σταθερά ανοδική πορεία των ΚΡΙ-ΚΡΙ και Πλαστικών Θράκης. 
      Από τις top αναφορές μας οι δύο εισηγμένες αποτελούν ένα “δίδυμο” απόλυτης επιχειρηματικής και επενδυτικής, χρηματιστηριακής επιτυχίας. 
      Σε All Year High η μετοχή της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας, με νέα άνοδο +3,04% στα 8,80 € και συναλλαγές 38.120 κομματιών. Στα 291 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία.
      Και τα Πλαστικά Θράκης, με άνοδο 2,54% στα 6,87 ευρώ και συναλλαγές 52.590 κομματιών. Στα 300,5 εκατ. € η χρηματιστηριακή αξία.
      Τελευταία η Θρακιώτικη εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Re-cup II, μία επαναστατική λύση για την αγορά του On the Go.
       Πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι για καφέ και ροφήματα, με βάρος σχεδόν όσο αυτό των ποτηριών μίας χρήσης και Δείκτη Εξοικονόμησης στο 1.2″.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here