Νέο επεισόδιο (No 187) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

Η διαμεσολάβηση αποτελεί μια ανεκτίμητη διαδικασία για την επίλυση συγκρούσεων και τη διασφάλιση της αρμονικής λειτουργίας στις οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες συχνά αντιμετωπίζουν μοναδικά προβλήματα και προκλήσεις. Στον σημερινό κόσμο των οικογενειακών επιχειρήσεων, η διαμεσολάβηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι συγκρούσεις και οι διαφορές μπορούν να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην οικογενειακή δυναμική και την επιτυχία της επιχείρησης.

pastedGraphic.png

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη του στο studio την Δικηγόρο – Διαμεσολαβήτρια Νανά Παπαδογεωργάκη συζητούν για την επιλογή της διαμεσολάβησης στις διαφορές εντός των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Στην συζήτηση απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που αφορούν στις συγκρούσεις σε μια οικογενειακή επιχείρηση και παράλληλα είδαμε τους λόγους που οι συγκρούσεις αυτές έχουν έντονο χαρακτήρα. Παρουσιάστηκε η έννοια της Διαμεσολάβησης, αναλύθηκε ο τρόπος που αυτή λειτουργεί και δόθηκαν παραδείγματα εφαρμογής της. Είδαμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει η Διαμεσολάβηση μια οικογενειακή σύγκρουση, τα οφέλη της και τα σημεία προς προσοχή.  Ακόμα, παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές της διαμεσολάβησης και δόθηκαν κατευθύνσεις για τους ενδιαφερόμενους. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε 5 tips καλής επικοινωνίας σε μια οικογενειακή επιχείρηση.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 185 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση 

επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 8 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).