Τα αλλεπάλληλα βραβεία πιστοποιούν την ψήφο εμπιστοσύνης της αγοράς και την έμπρακτη αγάπη των καταναλωτών.

Η χθεσινή ανάδειξη της  Διαμαντής Μασούτης ως μεγάλο νικητή στην παρθενική τελετή απονομής βραβείων «Shopper Marketing Awards» αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα αξιοπιστίας.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα,  την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών shopper marketing και customer engagement, αλλά και να αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές των προμηθευτών των λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των παρόχων υπηρεσιών και λύσεων instore/shopper technology.

Ειδικότερα  η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε  κέρδισε το βραβείο «Shopper Marketing Retailer of the Year» και συνεχίζει την πορεία αρχών, με άξονα τον άνθρωπο και έμφαση στην ελληνικότητα και τις ανταγωνιστικότερες τιμές.

  • «Η βράβευσή μας σε τέσσερις κατηγορίες (3 Gold και 1 Silver), που επισφραγίζει και αναδεικνύει την προσπάθεια και των αγώνα πολλών ανθρώπων από διαφορετικούς τομείς της επιχείρησης και η πολύ μεγάλη τιμητική βράβευση του Shopper Marketing Retailer of the Year, αποτελεί για όλους μας μια πολύ σημαντική αναγνώριση και μας γεμίζει με δύναμη και χαρά να συνεχίσουμε το έργο μας» υπογράμμισε ο Σταμάτης Δαυίδ, Διευθυντής Μάρκετινγκ,  της Δ. Μασούτης Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here