Στην Εθνική Τράπεζα απονεμήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το πρώτο Βραβείο του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης -βραβείο “Diamond”- για τις εξαιρετικές επιδόσεις της ΕΤΕ και τις πρακτικές που αναπτύσσει στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, σύμφωνα με τον CR Index (Δείκτης Εταιρικής Ευθύνης) που διαμορφώθηκε από το Business in the Community το 2002, σε συνεργασία με αναλυτές του City of London και εκπροσώπους μεγάλων επιχειρήσεων, απένειμε στην Εθνική Τράπεζα την ανώτατη διάκριση, το Βραβείο “Diamond” , για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα κατά το 2018. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια ανώτατη διάκριση είχε κερδίσει η ΕΤΕ και την προηγούμενη χρονιά.

Πρόκειται για την επιβράβευση

  • της πολιτικής της Εθνικής Τράπεζας, των δράσεων συγκεκριμένα και των πρωτοβουλιών τις οποίες αναπτύσσει η τράπεζα προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας
  • για τη συνολική προσφορά της και τις ενέργειες  στήριξης που προωθεί ειδικότερα η τράπεζα για την παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον και
  • για το σημαντικό έργο υποστήριξης, που με κάθε τρόπο και διαχρονική συνέπεια η Εθνική προωθεί για τις ευαίσθητες οικονομικά και πληγείσες από καταστροφές κοινωνικές ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here