Ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται ένθεν κακείθεν για την οικογένεια Αγγελόπουλων.

Μετά την υπογεγραμμένη ανακοίνωση του πατριάρχη της οικογένειας, οι δύο γιοι Παναγιώτης και Γιώργος επανήλθαν με νέα δήλωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι στα χέρια του πατέρα τους βρίσκεται το 90% των ανώνυμων μετοχών της Χαλυβουργικής.

Οι ίδιοι κατήγγειλαν ότι λεφτά διοχετεύονται «μεθοδικά σε ιδρύματα και τράπεζες της αλλοδαπής για λογαριασμό της δεύτερης συζύγου του».

Με αφορμή λοιπόν τις δημόσιες καταγγελίες, αναζητήσαμε πληροφορίες για ένα θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη και τον κόσμο των επιχειρήσεων, καθότι η οικογένεια είναι από τις πιο ισχυρές με κοινωνικό προφίλ και μακρά ιστορία στην Ελλάδα. Το Banks.com.gr δεν θα υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη, άλλωστε το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ποια είναι η σύζυγος του πατριάρχη της οικογένειας;

Το πρόσωπο που αναφέρεται συχνά-πυκνά στη μεγάλη διαμάχη των αδελφών Αγγελόπουλου και του πατέρα Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου φέρεται να είναι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα τους Γέλη Παπαγιαννοπούλου η οποία φρόντιζε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο πριν τελικά παντρευτούν το 2002.

Αναζητήσαμε πληροφορίες για την δεύτερη σύζυγο του κ. Αγγελόπουλου, ως αναφερόμενο πρόσωπο, και παλαιότερα δημοσιεύματα και τοπικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Κατάγεται από την Πάτρα και είναι γόνος γνωστής οικογένειας. Ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε αυτή την πρωτοβουλία, την είχε στηρίξει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και η ίδια το δήλωνε ανοιχτά τότε.

Ο μυθικός γάμος στο σπίτι των Κολοκοτρωναίων

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο και είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, πραγματοποιήθηκε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην τελετή έδωσαν τα παιδιά του κ. Αγγελόπουλου, ο Μιχάλης Σάλλας, πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, ο Πρόδρομος και η Λένα Εμφιετζόγλου, ο Σεραφείμ Φυντανίδης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο κ. Ζάχος Χατζηφωτίου, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος με τη σύζυγό του, ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο μεγάλος Διονύσης Σαββόπουλος.

Η νύφη έλαμπε με ένα μακρύ μεταξωτό νυφικό σύνολο, που ήταν δημιουργία του Ιταλού στυλίστα Lorenzo Riva. Ήταν και για τους δυο ο δεύτερος γάμος. «Ευχαριστώ τη Γέλη που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα», είπε στο γαμήλιο τραπέζι ο συγκινημένος Κωνσταντίνος. «Ευχαριστώ εγώ εσένα γι’ αυτή τη χαρά και όλους εσάς που ήρθατε από τόσο μακριά για να είστε μαζί μας», είπε απλά, ανθρώπινα, η Γέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here