Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, “Μεγάλη Βρεταννία” ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λάμψα, απαντώντας στα σενάρια που κυκλοφόρησαν ως fake news.

Aπό την πρώτη στιγμή το Banks είχε κάνει λόγο για… άνθρακες και για ανέκδοτο… όσον αφορά στις φήμες.

Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει.

Η “Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ”, εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της Οικονομίας και του Ελληνικού Τουρισμού, δεν απεργάζεται “πωλήσεις” αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον.

Τούτο επιτάσσει, ο σεβασμός στη μακρά ιστορία της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού και το βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι του πολύτιμου προσωπικού της, αλλά και των επενδυτών που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.

Με έναν αιώνα παρουσίας στο Ελληνικό και Διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθιερωμένη ως μία εκ των πλέον υγιών και ισχυρών Εταιρειών της Χώρας, με αναγνώριση παγκόσμιας εμβελείας, η “Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ” δεν θα επιτρέψει την κακέμφατη περιφορά της επωνυμίας της ως “τροπαίου” των “ευσεβών πόθων” ή των όποιων άλλων σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, οποιουδήποτε.

Προς αυτόν τον σκοπό, δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here