Είναι εφικτή η επενδυτική βαθμίδα το 2023– πιθανότατα το δεύτερο εξάμηνο- σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM (για την Ελλάδα) Paolo Fioretti.
Ο επικεφαλής ESM (για την Ελλάδα) Paolo Fioretti
  Η εκτίμηση του Ιταλού οικονομολόγου ( ο οποίος προτίμησε να μην μιλήσει για την κατάσταση στην χώρα του) έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist (χθες, στο Divani Palace).
  Ενθαρρυντικές όμως ήταν οι τοποθετήσεις και των εκπροσώπων της ΕΚΤ (Martin Bijsterbosch)- Ε.Ε (Julia Levanti) και με τους τρεις να συμφωνούν πως η δημοσιονομική σταθερότητα, η συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, συνδυαστικά με την δραστική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων λειτουργούν ενισχυτικά της προσπάθειας του οικονομικού επιτελείου για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κρίσης.
  •    Σε αυτή την συγκυρία, είναι που ένας άλλος σημαίνων παίκτης, η Rockfeller International συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στα “7 οικονομικά θαύματα” μέσα σ’ έναν ταραγμένο κόσμο.
    Συγκεκριμένα, αυτό υποστήριξε αρθρογραφώντας (στους FT) ο πρόεδρος του οίκου, Ruchir Sharma, σημειώνοντας ότι η ελληνική οικονομία απολαμβάνει μία από τις πλέον υγιείς ανακάμψεις στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here