Σε αυξήσεις μισθών για σχεδόν το 90% των εργαζομένων της προχωρά από τη 1η Ιανουαρίου 2023 η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, θυγατρική του ομίλου Vivartia.

ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε :

  • Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12%
  • Αυξήσεις μισθών έως 5%

 

  • Έκτακτες παροχές ή διεύρυνση υφισταμένων (ενδεικτικά: καταβολή δωρο-επιταγών στο σύνολο των εργαζομένων για τα Χριστούγεννα, καταβολή δωρο-επιταγών στα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.α.).

 

Οι αυξήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα την ώρα που η ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην πλέον νευραλγική κατηγορία προϊόντων πρώτης ανάγκης για το σύνολο των καταναλωτών καταβάλλοντας προσπάθειες συγκράτησης του κόστους.

 

Η Διοίκηση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Η εταιρεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται με συνοδοιπόρους τους εργαζομένους της τους οποίους και στηρίζει εμπράκτως.

 

Η ΔΕΛΤΑ επιβεβαιώνει ότι παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες επιλογής στην ελληνική αγορά.

.

  • Επισημαίνεται ότι από τον εν λόγω πρόγραμμα αναπροσαρμογής του μισθού εξαιρούνται τα υψηλόβαθμα και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Στην ΔΕΛΤΑ απασχολούνται περίπου 1.000 εργαζόμενοι, οι οποίοι αναμένεται πέρα από την επικείμενη μισθολογική αύξηση, θα λάβουν και Χριστουγεννιάτικο «μποναμά», ήτοι επιπλέον παροχές εν όψει των γιορτών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here