Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιωτης Αρκουμανέας φιλοξενείται στο VirusLive την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

Για πρώτη φορά, εξηγεί και αναλύει στο διευθυντή του Virus Αιμίλιο Νεγκή, πως ο ΕΟΔΥ οργανώθηκε σχεδόν από το μηδέν και κατάφερε με σεμνά, αλλά αποφασιστικά βήματα να μας βγάλει ασπροπρόσωπους με την πανδημία.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ αξιολογεί τη μέχρι σήμερα πορεία και παρουσιάζει την προετοιμασία του οργανισμού και της χώρας για το δεύτερο κύμα του SARS-CoV-2, που περιμένουν πολλοί ειδικοί.

Ακόμη, δίνει απαντήσεις για τα κενά και τις αδυναμίες στη δημόσια υγεία και ποια μέτρα λαμβάνει ο ΕΟΔΥ σε δομές μεταναστών και προσφύγων. Ακόμη, παρουσιάζει την προετοιμασία για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό. Οι θεατές θα παρακολουθούν την συζήτηση όπως διεξάγεται και θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον καλεσμένο μας μέσω ειδικής εφαρμογής Q&A (ερωτήσεις & απαντήσεις) στο κανάλι της εκπομπής αλλά και με σχόλιο στις σελίδες του facebook όπου θα προβάλλεται η εκπομπή.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ψηφιακά τόσο από την ιστοσελίδα μας (https://virus.com.gr/live/) όσο και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook, της EthosMedia και της EthosEvents.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here