Ο Σύλλογος Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα ανακοίνωσε με προφανή ικανοποίηση ότι η ΔΕΗ Α.Ε και ο πρόεδρος κ. Στάσσης Γεώργιος ενέκρινε και κατέβαλε ήδη σημαντική  ΧΟΡΗΓΙΑ  στον σύλλογό, για την υποστήριξη στο έργο που έχει ανατεθεί σε αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρεία Δημοσκοπήσεων, Στατιστικής Ερευνάς και Μελέτης για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες στην Ελλάδα.

«Ένα έργο τεράστιας σημασίας, που χωρίς την στήριξη του κ. Στάσση  και της ΔΕΗ Α.Ε  θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Μονογονεϊκή Οικογένεια και τα παιδιά, θέλησε έμπρακτα κατόπιν προσωπικής μας συνάντησης στα γραφεία της ΔΕΗ, να δώσει ένα στίγμα ιδιαίτερης ευαισθησίας και ανθρωπιάς μέσα από την ερευνά που θα ξεκινήσει να διεξάγετε σύντομα για τις Μονογονεϊκές Οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.»

Για πρώτη φορά θα αποτυπωθεί δημογραφικά το σύνολο των Μονογονεϊκών Οικογενειών και τα πραγματικά ποσοστά στην εικόνα των Οικογενειών αυτών.

Ειρήνη Τσεσμελή

  • «Είναι μία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης στην οικογένεια και τα παιδιά που μας αξιώνει να αποκτήσουμε με την έρευνα αυτή, το εργαλείο που θα στηρίξει την Μονογονεϊκή Οικογένεια τόσο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ως κράτος μέλος, όσο και στην Ελληνική επικράτεια. Ένα εργαλείο μείζονος σημασίας που θα είναι ικανό να επηρεάσει τα Ευρωπαϊκά κονδύλια προς την Ελλάδα καθώς και την δίκαιη μεταχείριση από τους φορείς, που θα προσφέρουν διευκολύνσεις και παροχές στην κοινωνικά αυτή ευπαθή ομάδα με γνώμονα το αύριο των παιδιών, των μελλοντικών πολιτών της χώρας μας»

Σχολίασαν τα μέλη του Δ.Σ  και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα κυρία Ειρήνη Τσεσμελή…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here