Σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Capital Μarkets Day της ΔΕΗ στο The May Fair Hotel στο Λονδίνο.

  • Ο επικεφαλής του ομίλου Γ. Στάσσης θα αποκαλύψει τον στρατηγικό σχεδιασμό του ομίλου για την επόμενη τριετία. Θα ακούσουμε τις προβλέψεις για τα βασικά οικονομικά μεγέθη του Ομίλου ΔΕΗ που σήμερα στο Χρηματιστήριο αξίζει ...μόλις 4,6 δισ € , τη λειτουργική κερδοφορία της Επιχείρησης μετά την ενσωμάτωση της ENEL και της Κωτσόβολος.

Η στροφή της ΔΕΗ στις ΑΠΕ και η επέκταση της στον τομέα των υπηρεσιών συνδυάστηκε με την καταγραφή αυξημένης λειτουργικής κερδοφορίας για το ενιάμηνο του 2023, λόγω της μείωσης των λειτουργικών δαπανών, και κυρίως των δαπανών για αγορές ενέργειας, φυσικού αερίου και εκπομπές CO2.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕH, έχει αναφερθεί στο πλάνο της εταιρείας που συμπεριλαμβάνει την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας.

Η ΔΕΗ   μετασχηματίζεται σε έναν όμιλο που καλύπτει οτιδήποτε αφορά στην ενέργεια αλλά επίσης αναμένονται  ανακοινώσεις για τον τρόπο που θα αναδειχθούν οι συνέργειες με την Κωτσόβολος, πώς θα αξιοποιηθούν τα ακίνητα του ομίλου και ποιες θα είναι νέες δραστηριότητές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ