Γράφει η «ξενοδόχος»

Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να παραδοθεί η επέκταση του “Grand Hyatt Athens’’ στη λεωφόρο Συγγρού, στο ακίνητο που παλιά φιλοξενούσε το παλιό Odeon Starcity.

Η επέκταση του Grand Hyatt θα δημιουργήσει, μαζί με την υφιστάμενη μονάδα (πρόκειται για το παλιό Athens Ledra για όσους έχουν κοντή μνήμη), το δεύτερο μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας από πλευράς δυναμικότητας και συνεδριακών χώρων, της Αθήνας, το έτερο βρίσκεται επίσης στη Συγγρού και είναι το Athenaeum Intercontinental).

Η επέκταση θα προσθέσει στο υφιστάμενο ξενοδοχείο 229 δωμάτια, περίπου 1.800 τ.μ. συνεδριακών χώρων, ενώ θα προσφέρει στους επισκέπτες και μία από τις μεγαλύτερες ταράτσες στην Αθήνα.

 

O Διευθύνων σύμβουλος της Hines Greece Paul Γομόπουλος
  • Το project ανήκει στην Aμερικανική εταιρεία real estate Hines η οποία, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή επενδυτική πλατφόρμα ακινήτων Henderson Park έκαναν από κοινού το πρώτο άνοιγμα στο ξενοδοχειακό real estate της Αθήνας το 2017 όταν αγόρασαν το πρώην ξενοδοχείο Athens Ledra της Συγγρού για τη δημιουργία του πρώτου Grand Hyatt της ελληνικής πρωτεύουσας.

Μετά και την αγορά του όμορου πρώην Odeon Starcity, το Grand Hyatt θα αποτελέσει τελικά μία μονάδα με δυναμικότητα λίγο κάτω των 550 δωματίων (από τα 309 σήμερα), ενώ το Intercontinental επίσης στη Συγγρού διαθέτει 563 δωμάτια.

Mε 45 εκατ. η Eθνική Leasing πούλησε τα πρώην γραφεία του ΔΟΛ και το Odeon Starcity

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here