Στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η SKY express παρέλαβε το δεύτερο AIRBUS A321neo, με το οποίο πλέον ο στόλος της απαριθμεί 23 αεροσκάφη.

Με τη δεύτερη αυτή προσθήκη στο στόλο της, η εταιρεία ενισχύει έμπρακτα το επίπεδο κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας του πτητικού της έργου με το θετικό αποτύπωμα να συνοψίζεται στα εξής:

  1. Μείωση των εκπομπών CO2 κατά 20%
  2. Μειωμένο αποτύπωμα θορύβου
  3. Μείωση 50% στις εκπομπές NOx
  4. 20% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου/θέση
  5. Μεγαλύτερη εμβέλεια πτήσης κατά 500 nm / 926 km

Όπως τόνισε ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος του Δ.Σ. της SKY express: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά το δεύτερο AIRBUS A321neo. Σχεδόν δύο χρόνια πριν, σε συνθήκες πανδημίας, συνεχίσαμε να πετάμε σε όλους τους προορισμούς του δικτύου μας και να εκσυγχρονίζουμε το στόλο μας υλοποιώντας με ίδια κεφάλαια μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Αποτέλεσμα αυτής της δυναμικής πορείας ήταν η απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600. Σήμερα, η σημασία της προσθήκης του 23ου αεροσκάφους μας είναι μεγάλη, καθώς δεν αποτελεί απλώς την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του επενδυτικού μας πλάνου, αλλά σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο ανάπτυξης για τη SKY express, την Ελλάδα και την οικονομία ευρύτερα μέσω της περαιτέρω αξιοποίησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και της τοπικής επιχειρηματικότητας συνολικά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here