Στην Ενότητα 5: Τραπεζικές Λύσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις του Digital Banking Forum 2018 παρουσιάστηκε Workshop με παραδείγματα της εφαρμογής της ψηφιακής τραπεζικής μέσω των λύσεων της Alpha Bank.

Ο κ. Σωτήρης Κυριάκος, Διευθυντής, Διεύθυνση Εναλλακτικών Δικτύων, Alpha Bank ανέλυσε 4 υπηρεσίες και τα οφέλη που προσφέρουν σε επιχειρήσεις και ιδιώτες: web banking για επιχειρήσεις, mass payment, e-commerce και  alpha wallet.

Ο κ. Σπύρος Ρεντετάκος, Διευθυντής, Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων, Alpha Bank, παρουσίασε το πρόγραμμα alpha bank gold business banking, μέσω του οποίου επιβραβεύονται οι ΜμΕ  που καινοτομούν και ξεχωρίζουν, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία εντός και εκτός συνόρων.

Ο κ. Δημήτρης Στρογγυλόπουλος, Σύμβουλος Ψηφιακής Στρατηγικής, Alpha Bank παρουσίασε το “ψηφιακό ταμείο” που ουσιαστικά αποτελεί  ένα σύγχρονο τρόπο έξυπνης εξυπηρέτησης αλλά και εκπαίδευσης, καθώς οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τον e-σύμβουλο που εξηγεί παράλληλα τα οφέλη στους πελάτες, εισάγοντας τους στον ψηφιακό κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here