Εκπνέει σήμερα  η προθεσμία για κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών από ενδιαφερόμενους επενδυτές. Όμως όλα δείχνουν ότι η Ernst & Young θα δώσει άτυπη παράταση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

H σύγκρουση μεταξύ των δύο βασικών μετόχων αδερφών Δομαζάκη συνεχίζεται και κλιμακώνεται με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και δικαστικές «προσκλήσεις».

Την Δευτέρα θα αποφασίσει η γενική συνέλευση των μετόχων κι εκεί θα γίνει επισήμως γνωστό η παράταση στη διαδικασία της κατάθεσης μη δεσμευτικών προσφορών για τον έλεγχο της Creta Farms.

Επενδυτικό ενδιαφέρον για την απόκτηση της Creta Farms, υπάρχει. Οι μη δεσμευτικές προτάσεις εξαγοράς θα ξεπεράσουν τις 7 ίσως φτάσουν τις 10.

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα της εταιρείας ΝΙΚΑΣ του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, της VNK Capital της οικογένειας Κάτσου, του επιχειρηματία  Θεόδωρου Δουζόγλου (που αποτελεί πρόταση Κωνσταντίνου Δομαζάκη), Optima της Οικογένειας Παντελιάδη και της HIG Capital.

Χθες ο ένας από τους δύο συνεταίρος, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, με ανακοίνωσή του «καλωσόρισε» τις δικαστικές ενέργειες της σημερινής διοίκησης της εταιρείας, την οποία ηγείται ο αδερφός του Εμμανουήλ Δομαζάκης εις βάρος του, δηλώνοντας ότι

  • «ανυπομονώ να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου αν αποκαλυφθεί κάθε πράξη ή παράλειψη που οδήγησε την εταιρεία στην σημερινή κατάσταση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here