Έχει καλωσορίσει περισσότερους από 15.000 ιστιοπλόους τις τελευταίες 3 δεκαετίες

Η D-Marin Γουβιά για ακόμα μία χρονιά υπήρξε υπερήφανος χορηγός του μεγαλύτερου ιστιοπλοϊκού θεάματος της Νοτίου Αδριατικής! Ο 38ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Brindizi – Corfu προσέλκυσε και φέτος περισσότερους από 400 ιστιοπλόους από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βαλτική και τη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα από 100 σκάφη συμμετείχαν σε αυτό τον σημαντικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης από τις 9-11 Ιουνίου.

Όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στην Μαρίνα Γουβιών στην Κέρκυρα είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται στη Μεσόγειο, με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και μια εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Με τη διοργάνωση τη Δευτέρα 10 Ιουνίου να περιλαμβάνει πλήθος μουσικών και χορευτικών παραστάσεων από το Μουσικό Σχολείο της Κέρκυρας, τη Φιλαρμονική Σιναράδων, καθώς και τον Χορευτικό Όμιλο του νησιού, οι επισκέπτες απήλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε στεριά και θάλασσα!

Η ομάδα Prosecco Doc – Shockwave 3, ιδιοκτησίας των Claudio De Martis και Pompeo Tria, έφτασε στην κορυφή του βάθρου. Αψήφησαν τις δυσκολίες και έδειξαν μεγάλο θάρρος και επιδεξιότητα, αγωνιζόμενοι με σημαδούρες στον κόλπο της Κασσιόπης, όντας οι πρώτοι που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή των 114 ν.μ.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Δευτέρας 10 Ιουνίου περιλάμβαναν ποικίλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας, τη Φιλαρμονική Σινράδων και τη Χορευτική Ομάδα του νησιού. Οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό σόου τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Κατά την απονομή των επάθλων την Τρίτη 11 Ιουνίου, ο κύριος Κωνσταντίνος Καραμπάτσος, Διευθυντής της D-Marin Γουβιά, αφού συνεχάρη τη νικητήρια ομάδα Prosecco Doc – Shockwave 3, δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή τους τα εκατοντάδες σκάφη και τα πληρώματά τους, καθώς και όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και την θάλασσα και βρίσκονταν εδώ για να τους υποστηρίξουν! Χάρη σε αυτούς, το γεγονός αυτό έχει εδραιωθεί με την πάροδο του χρόνου σε μια θεαματική γιορτή της ιστιοπλοΐας που αναδεικνύει τα ξεχωριστά τοπία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας στο εξωτερικό. Σας ευχόμαστε καλές θάλασσες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!».