Η εταιρεία αναπτύσσεται και επεκτείνεται με επίκεντρο την επικοινωνία και την αμεσότητα

Με μότο “Cooperation, Opportunity, Victory, Ethos, Response” (σ.σ. C-Ο-V-E-R), η Cover Insurance Agents ΑΕ, εδώ και περισσότερα από 40 έτη, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά brands της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς. Θα έλεγε κάποιος ότι το ίδιο το όνομά της, που σημαίνει «κάλυψη», είναι η ουσία των αρχικών στις λέξεις που αποκαλύπτουν και το όραμα: «Συνεργασία», «Ευκαιρία», «Νίκη», «Ήθος» και «Ανταπόκριση».

 Η φιλοσοφία της εταιρείας έχει ως βάση το “family business” και διατηρεί την οικογενειακή ατμόσφαιρα σε όλη τη δομή και τη λειτουργία της, που τη χαρακτηρίζει από τη γέννησή της. Ενισχυμένη με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής ενώ ταυτόχρονα στηρίζει το δίκτυό της με επίκεντρο την επικοινωνία και την αμεσότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και τους πελάτες της. 

Η ιστορία

«Όποιος θέλει να πετύχει έναν μακρινό στόχο πρέπει να προχωρά με μικρά βήματα» είπε κάποτε ο Καναδοαμερικανός νομπελίστας συγγραφέας Saul Bellow. Το ρητό αυτό αποτελεί τη ραχοκοκαλιά στην ιστορία της Cover Insurance, η οποία, με συντονισμένες, καλά σχεδιασμένες κινήσεις και σταθερό βηματισμό, προχώρησε στη νέα εποχή, έχοντας διανύσει 40 και πλέον έτη επιτυχημένης πορείας. 

Εμπνευστής και ιδρυτής της υπήρξε ο Συμεών Κιούκας, ένας άνθρωπος που, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ασφάλισης, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών της Cover Insurance στις αρχές του ’80. Εργατικός, υπεύθυνος απέναντι στους πελάτες, φιλόδοξος και πάνω από όλα επαγγελματίας, ο Συμεών Κιούκας κατάφερε με επιμονή και με τη συνδρομή της συζύγου του, Ελένης, διευθύντριας λογιστηρίου, να καταστήσει την Cover Insurance «πρωταγωνίστρια» στην ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Σ. Κιούκας

Ενώ ο ίδιος εκπροσωπεί την πρώτη γενιά ασφαλιστών στην εταιρεία, προ εξαετίας εντάχθηκε στο δυναμικό της ως διάδοχη κατάσταση ο γιος του, Γιάννης Κιούκας, για να δώσει τον δυναμισμό του και τη δική του σύγχρονη οπτική. Ο κ. Γ. Κιούκας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Cass Business School με MSc in Insurance & Risk Management και πλέον τελεί χρέη εμπορικού διευθυντή στην Cover Insurance.

 Την τρέχουσα περίοδο, η εταιρεία διανύει μία από τις πιο παραγωγικές φάσεις της. Πιο πρόσφατη εξέλιξη αποτελεί η μεταβολή της νομικής της μορφής σε ανώνυμη εταιρεία, με μονομελές διοικητικό όργανο, γεγονός που αποτελεί σταθμό και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Cover Insurance, αποτυπώνοντας τη διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξή της.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here