Το μεγαλύτερο project που περιλαμβάνεται στις 14+3 στρατηγικές επενδύσεις, που εγκρίθηκαν πρόσφατα από την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, είναι το Costa Nopia του ομίλου επιχειρήσεων “Λεπτός”.
Με κόστος επένδυσης 303 εκατ. ευρώ το COSTA NOPIA που φέρει την υπογραφή της Cretan Sun and Sea Developments A.E. φιλοδοξεί να γίνει το “COSTA NAVARINO” της Κρήτης.
Μεταξύ άλλων προβλέπεται η ανέγερση δύο ξενοδοχειακών μονάδων, σχεδόν 800 παραθεριστικών πολυτελών κατοικιών, τουριστικού καταφυγίου σκαφών (μαρίνα) δίπλα από υφιστάμενη παλιά εκκλησία. Παράλληλα θα δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις, σπα, καταστήματα και εστιατόρια, ψυχαγωγικό κέντρο, γήπεδο γκολφ και συνεδριακό κέντρο. Το Costa Nopia θα καταλαμβάνει συνολική έκταση περίπου 1000 στρεμμάτων γης.
Το έργο βρίσκεται στο portfolio του ομίλου Λεπτός τα τελευταία χρόνια, και το 2017 είχε λάβει την Βεβαίωση Καταλληλότητας του άρθρου 24 του νόμου περί ΠΕΡΠΟ. Σημειώνεται ακόμη ότι ο όμιλος Λεπτός διαθέτει ακίνητα σε ακόμη 11 περιοχές βόρεια και νότια των Χανιών στην Κρήτη.
Η τουριστική ανάπτυξη του Ομίλου Λεπτός, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, γίνεται στο πλαίσιο της επέκτασης του και στην Ελλάδα με έμφαση στα Χανιά της Κρήτης, την Πάρο και την Σαντορίνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here