Το 35% των μετοχών του τερματικού containerships στο Αμβούργο περνά στα χέρια της Cosco Shipping Ports Limited (CSPL) έπειτα από σχετική συμφωνία που υπεγράφη με την Hamburger Hafen und Logistik.

«Το πρώτο κινεζικό πλοίο υποβλήθηκε σε επεξεργασία στο Tollerort το 1982. Έκτοτε, ο τερματικός σταθμός έχει γίνει κόμβος για τις τακτικές γραμμές των σημερινών γραμμών αποστολής της Cosco. Σε αυτό το πλαίσιο, η HHLA και η Cosco επιδιώκουν εξίσου τον στόχο της επιτυχούς διασφάλισης του μέλλοντος του CTT και μιας ακόμη πιο αποτελεσματικής μετακίνησης των κινεζικών ροών εφοδιασμού στο Αμβούργο», δήλωσε η Angela Titzrath, πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Hamburger Hafen und Logistik.

«Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με την CSPL, δεν θα ωφεληθούν μόνο οι CTT και HHLA – η θέση του Αμβούργου ως κόμβου logistics στην Ευρωπαϊκή Βόρεια Οροσειρά και για την περιοχή της Βαλτικής θα ενισχυθεί επίσης» πρόσθεσε.

Ο CTT είναι ένας από τους τρεις τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων της HHLA. Ο τερματικός σταθμός διαθέτει τέσσερις θέσεις ελλιμενισμού και 14 γερανογέφυρες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here