Διευκολύνσεις με στόχο την ασφάλεια των πολιτών παρέχει η Cityzen, παρέχοντας τη δυνατότητα έκδοσης κάρτας VIP για τις μηνιαίες συνδρομές, καθώς και την εξασφάλιση θέσης στάθμευσης μέσω κινητού.

Ειδικότερα:

Είτε είσαι μηνιαίος πελάτης είτε διερχόμενος οδηγός, μπορείς να παρκάρεις εντός των χώρων στάθμευσης της Cityzen χωρίς να έρθεις σε επαφή με αυτόματα μηχανήματα πληρωμής ή με χαρτονομίσματα.

? Για όσους επιλέγουν να σταθμεύσουν στους χώρους στάθμευσης με μηνιαία συνδρομή, η Cityzen μετέτρεψε αυτόματα όλες τις κάρτες των πελατών της σε μορφή VIP. Οι μπάρες πλέον αναγνωρίζουν την πινακίδα του οχήματος και ανοίγουν αυτόματα επιτρέποντας στον οδηγό να εισέλθει στο χώρο στάθμευσης εντελώς ανέπαφα. Επιπλέον, για όσους θέλουν να αποφύγουν την συναλλαγή με χαρτονομίσματα, οι πληρωμές  μπορούν να γίνονται με πιστωτική κάρτα στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό αριθμό, μέσω e- banking.

? Όσον αφορά στους διερχόμενους οδηγούς, η εφαρμογή για smartphones CityzenApp δίνει την δυνατότητα να κλείσουν και να προαγοράσουν θέση στάθμευσης μέσα από το κινητό τους. Όποιος δεν επιθυμεί να κάνει προαγορά, η Cityzen φρόντισε και δημιούργησε τη νέα πρωτοπόρα για  τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία, zenParking! Ο κάθε οδηγός μπορεί να εισέλθει, να παρκάρει και να πληρώσει λίγο πριν εξέλθει από το χώρο στάθμευσης. Η έξοδος από τους χώρους της Cityzen γίνεται  μέσα από το κινητό εύκολα, γρήγορα και αυτοματοποιημένα χωρίς να χρειάζεται να έρθει ο οδηγός σε επαφή με χαρτονομίσματα ή αυτόματα μηχανήματα πληρωμής.

Για λόγους υγιεινής και προστασίας επίλεξε τις ανέπαφες συναλλαγές Parking στους χώρους της Cityzen!

Κατέβασε σήμερα το Cityzen app και κέρδισε 20% έκπτωση στους χώρους στάθμευσης του δικτύου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here