Δωρεάν μετακίνηση μέσα στην πόλη , σε όσους οδηγούς παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους άρτια εξοπλισμένους, οργανωμένους και άνετους χώρους της Cityzen Parking & Services, προσφέρει η νέα υπηρεσία Park and Ride.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η στάθμευση των οχημάτων στις υπερσύγχρονες υποδομές της Cityzen Parking & Services, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία ολοκληρωμένων οικολογικών και έξυπνων υπηρεσιών, με στόχο την εξυπηρέτηση όχι μόνο των οδηγών αλλά ολόκληρης της πόλης.

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου και η εταιρεία  Cityzen Parking and Services προσφέρουν -σε πανελλήνια πρεμιέρα- μια καθολική και οικολογική υπηρεσία που ξεπερνά την άνετη, γρήγορη και φθηνή στάθμευση.

  • Με την νέα υπηρεσία Park and Ride, οι Βολιώτες μπορούν πλέον να παρκάρουν το όχημά τους στο Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο και με το εισιτήριο εισόδου θα παραλαμβάνουν δωρεάν από το ταμείο δύο εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.
Στην συνέχεια, με την ακύρωση των εισιτηρίων και την επίδειξη της κάρτας του πάρκινγκ στον οδηγό του λεωφορείου, θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από και προς το κέντρο της πόλης αλλά και σε όποιον άλλο προορισμό επιθυμούν, εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.
  • Η υπηρεσία Park and Ride επιτρέπει στους Βολιώτες που χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο πληρώνοντας μόνο για την αξία της στάθμευσης του οχήματος τους, να έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται στην πόλη για να κάνουν τις δουλειές τους, χωρίς να ανησυχούν για την κίνηση, τις διαθέσιμες νόμιμες θέσεις στάθμευσης, το κόστος των καυσίμων και το οδυνηρό ενδεχόμενο μιας κλήσης από την Τροχαία του Βόλου.

Το οφέλη προς το κοινωνικό σύνολο και την συγκοινωνιακή επιβάρυνση της πόλης είναι προφανή. Τα άμεσο κέρδος  για τους χρήστες της υπηρεσίας μετρήσιμo.

Οι προοπτικές διεύρυνσης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι οργανωμένοι χώροι Cityzen Parking & Services….ανεξάντλητες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here