Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Process & Technology – Best Operations / Business Process / Agile Development Project” απέσπασε η Παγκρήτια Τράπεζα στα φετινά Digital Awards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Παγκρήτια αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας για το έργο της αναβάθμισης της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και την επιτυχημένη υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος από την πρώτη μέρα της εξαγοράς.

Στο πλαίσιο του έργου, η Ηλεκτρονική Τραπεζική αναβαθμίστηκε προκειμένου να εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, βελτιώθηκε το User Experience με την καινοτομία “one-payment-hub”, ενώ ενσωματώθηκαν και νέες λειτουργικότητες. Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας πρώτα δοκιμάστηκε από τους υφιστάμενους χρήστες της Τράπεζας, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και σταθερότητα του νέου συστήματος, πριν αυτό υποδεχθεί μαζικά τους πελάτες της πρώην HSBC.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βουράκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, εντατικής προετοιμασίας και ακριβούς σχεδιασμού. Η Παγκρήτια απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ