Την ολοκλήρωση γύρου χρηματοδότησης που καλύφθηκε πλήρως από το Marathon Venture Capital, ένα από τα funds που χρηματοδοτούνται από το Equifund, ανακοίνωσε η Cube Revenue Management, η οποία έχει αναπτύξει μία σουίτα εφαρμογών λογισμικού που απευθύνεται σε εταιρείες που θέλουν καλύτερη διαχείριση των εσόδων τους.

Το ύψος της χρηματοδότησης δεν ανακοινώθηκε. Ιδρυτές της εταιρείας είναι οι Κώστας Οικονομόπουλος, Γιώργος Μπορέτος και Φίλιππος Κυτίνος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα κεφάλαια της χρηματοδότησης πρόκειται να αξιοποιηθούν για την διεύρυνση της ομάδας, την ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας και τη μεγέθυνση της πελατειακής της βάσης στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Μεταξύ άλλων, η εταιρία επενδύει συστηματικά σε σύγχρονες τεχνολογίες Cloud (MS Azure, Docker κτλ.), εύχρηστα περιβάλλοντα ανάπτυξης (.net Core, AngularJS κτλ.) και εργαλεία Machine Learning (Python, R κτλ).

H σουίτα λογισμικού της Cube Revenue Management βοηθά τις μεγάλες επιχειρήσεις να διαχειριστούν ολοκληρωμένα τις προσφορές πωλήσεων, από απλές προτάσεις μέχρι πολύπλοκους διαγωνισμούς, και να εντοπίσουν την καλύτερη τιμή για τον πελάτη οδηγώντας σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αύξηση εσόδων.

Η εταιρία  επενδύει σε σύγχρονες τεχνολογίες Cloud και Machine Learning έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους πελάτες της εξελιγμένες εφαρμογές για την αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων τους. Το λογισμικό της εταιρίας χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε επιχειρήσεις του Fortune 500 από χιλιάδες πωλητές σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη. Οι τομείς στους οποίους δίνεται έμφαση είναι οι κλάδοι του ιατρικού εξοπλισμού, των φαρμάκων και της τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here