Μία χλιδάτη βραδιά στο Yacht Club De Monaco, όπου έδωσαν το παρών δεκάδες εφοπλιστές, επιχειρηματίες, διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήταν μια prive εκδήλωση για λίγους με οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο στο Πριγκιπάτο. Το εισιτήριο της συναυλίας κόστιζε γύρω στα 1.500 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβανόταν ένα πλήρες γεύμα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο αλλά και ποτό. Ο τζίρος από τη συναυλία έφθασε στις 400.000 ευρώ.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν δεν εμφανίστηκαν στη συναυλία όπως είχε αρχικά ειπωθεί προκαλώντας αίσθηση, αφού μέρος των χρημάτων από τη συναυλία θα δοθούν και στο δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Συγκεκριμένα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Πρίγκηπα Αλβέρτου που έλαμψε δια της απουσίας του και σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του σεΐχη του Ντουμπάι με σκοπό να διαφημιστεί το opening του Nammos Dubai το οποίο θα φιλοξενείται στους χώρους του πολυτελεστατου Four Seasons στην παραλία Jumeirah.

Μεταξύ πολλών άλλων έδωσαν το παρών στο Event: η Έλενα Αμβροσιάδου, ο συνιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου με την αδερφή του, Κλέλια, ο πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Βασίλης Αποστολόπουλος, ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας μετά της συζύγου του, Δήμητρας Μέρμυγκα, ο ο Βασίλης Μιχαήλ, ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Χάρης Βαφειάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here