Το 3rd Insurance Intermediaries Forum επιχειρεί να αναδείξει όλα τα τελευταία νέα γύρω από τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις τεκτονικές αλλαγές με τη ραγδαία άνοδο της τεχνολογίας, τις συνέπειες της πανδημίας, τους αναδυόμενους οικονομικούς κινδύνους από τις αλλαγές στις ισορροπίες παγκοσμίως και τις διακυμάνσεις στον ενεργειακό χάρτη. Όλα αυτά καθιστούν τους ανθρώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όχι απλά αναγκαίους για τους ασφαλισμένους, αλλά τους πλέον καταρτισμένους επαγγελματίες, που αποτελούν ουσιαστικά τον απαραίτητο σύμβουλο δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο.

Το παρών, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, έδωσε ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.).

Όπως ανέφερε: 

Με χαρά χαιρετίζω το συνέδριο της Ethos Events που πραγματοποιείται σε μία κομβική συγκυρία.

Η ακρίβεια επηρεάζει την αγορά και την επιχειρηματικότητα. Οι δυσοίωνες προοπτικές έχουν θέσει σε εγρήγορση τους κυβερνητικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Το ΕΕΑ έχει κάνει εισηγήσεις στοχεύοντας στην προστασία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ο κλάδος ασφαλιστών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η αξία της διαμεσολάβησης αναδεικνύεται καθημερινά. Το επάγγελμα γίνεται πιο απαιτητικό, σύνθετο, ενδιαφέρον. Το γνωστικό επίπεδο αναβαθμίστηκε. Έγιναν άλματα στον κλάδο. Η ραγδαία άνοδος της τεχνολογίας έφερε τον ασφαλιστή στην πρώτη γραμμή. Ως πρόεδρος του ΕΕΑ τονίζω ότι στηρίζουμε την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η αγορά διάγει μια από τις σημαντικές περιόδους των τελευταίων ετών.

Οι ασφαλιστές βαδίζουν σε μια νέα πραγματικότητα. Διεκδικούμε θέση στην υποχρεωτικότητα των ασφαλίσεων. Με την αποδεδειγμένη στήριξη του ΕΕΑ θα παραμείνω κοντά και στην ασφάλιση και τον κλάδο μας. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here