Μια νέα χρονιά, το 2022,  ξεκινά με μεγάλες προοπτικές για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Το 2021, μέσα από τις δυσκολίες, που δημιούργησε η πανδημία στην εργασιακή καθημερινότητα και στις λειτουργίες κράτους και πολιτών, αποτέλεσε σταθμό για τον κλάδο ο οποίος σε περιβάλλον πρωτόγνωρο, αναδείχθηκε και αναγνωρίστηκε περαιτέρω.

Έγινε σημείο αναφοράς της αγοράς για την προσαρμοστικότητα που επέδειξε, τα γρήγορα ανακλαστικά και την καθοριστική συμβολή του ασφαλιστή στην κοινωνία.

Οι επαγγελματίες δοκιμάστηκαν, εργάστηκαν σε δύσκολες συνθήκες , εφάρμοσαν την τεχνολογία που χρόνια έβλεπαν διστακτικά, εκπαιδεύτηκαν στην τηλεργασία και τελικά προσέφεραν το έργο τους απρόσκοπτα, δεν έχασαν χρόνο, στάθηκαν κοντά στον πολίτη, κοντά στους ασφαλισμένους τους.

Από αυτή την νέα αφετηρία, υψηλότερη από το παρελθόν, υποδεχόμαστε το 2022 το οποίο ξεκινά -παρά την συνεχιζόμενη αρρυθμία και επικρατούσα ασάφεια  λόγω πανδημίας- με ισχυρές προοπτικές για τους επαγγελματίες.

Η ελληνική οικονομία μέσα από την πολύπλευρη ευρωπαϊκή στήριξη, τις βεβαιωμένες επενδυτικές εξελίξεις και το ανάλογα αυξανόμενο ενδιαφέρον, την διεθνή διάκρισή της για τον χειρισμό πολιτικών θεμάτων αλλά και υγειονομικών όπως της πανδημίας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here