Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση των public cloud λύσεων της IBM για τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο πλαίσιο του Digital Banking Forum 2021 από τον κ. Χάρη Λιναρδάκη, ΙΒΜ Cloud Platform Leader, IBM Ελλάδας και Κύπρου. Οι διαδρομές στο cloud επιταχύνουν τον τραπεζικό μετασχηματισμό συμβάλλοντας στη ταχεία, ευέλικτη και απρόσκοπτη πρόσβαση στη διαχείριση του φορτίου εργασιών των χρηματοοικονομικών οργανισμών με ασφάλεια και άνεση, σύμφωνα με την παρουσίαση του κ. Λιναρδάκη.

Η ανάπτυξη public cloud υπηρεσιών σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς επιβραδύνεται κατά 16% εξαιτίας των προκλήσεων που προσφέρουν τόσο η ασφάλεια όσο και  συμμόρφωση στους κανόνες.

O ανταγωνισμός που επικρατεί στην αγορά οδηγούν σε αποφάσεις σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του cloud στη βιομηχανία του τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η διαφάνεια, ασφάλεια και η συμμόρφωση μπορούν να βοηθήσουν στη διευκόλυνση της εξέλιξης στο cloud για τον εκσυγχρονισμό των κρίσιμων workloads.

Το IBM cloud για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες παρέχει προστιθέμενη αξία σημείωσε ο κ. Λιναρδάκης.

Η IBM σε συνεργασία με την Bank of America έχουν διαμορφώσει λύσεις public cloud για χρηματοοικονομικούς οργανισμούς διευκολύνοντας τους στο κομμάτι διαχείρισης των work loads.

Τα επόμενα βήματα του χρηματοπιστωτικού κλάδου είναι από τα βασικά θέματα του Digital Banking Forum 2021, το συνέδριο της ethosEVENTS για τον τραπεζικό κλάδο, το οποίο αναδεικνύει -για μία ακόμη χρονιά- τις τάσεις που διαμορφώνονται στη συγκεκριμένη αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here