Το Greek Corporate Governance Summit διοργανώνεται το 2019 πρώτη φορά και στοχεύει να γίνει συνέδριο θεσμός στον τομέα της Εταιρικής Διακυβέρνησης, για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Συνέδριο είναι μια συνδιοργάνωση της Ethos Events και της Georgeson, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

ΤΟ GREEK CORPORATE GOVERNANCE SUMMIT ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NJV ATHENS PLAZA HOTEL.

Σκοπός του 1st Greek Corporate Governance Summit είναι να αναδείξει την αξία της εταιρικής διακυβέρνησης στις Ελληνικές Επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, ιδιωτικές ή δημόσιες, εισηγμένες ή μη.

Το «παρών» θα δώσει και η ο κ. Χάρης Κυριαζής, πρώην Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Ο Χάρης Κυριαζής, Πολ. Μηχανικός, MBA, Ph.D., αρχικά εργάστηκε στη βιομη­χα­νία, και κατόπιν θήτευσε σαν Γενικός Γραμματέας Εθνικής Οικονομίας (1992-1993). Από το 1994 μέχρι το 2011 υπήρξε Επικεφαλής φορολογικού και εν συνεχεία συμβουλευτικού τμήματος  της Arthur Andersen και του συμβουλευτικού τμήματος της PwC, με ποικίλη εμπειρία σε έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Επίσης σημαντική είναι η έκθεσή του σε ζητήματα δημόσιας πολιτικής, ως σύμβουλος της κυβέρνησης ή δρώντας για λογαριασμό του ΣΕΒ, όπου θήτευσε ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος (2011-2015). Οι κύριες τρέχουσες ασχολίες του είναι ως σύμβουλος στο ΔΣ του ΣΕΒ και εκπρόσωπός του για θέματα κοινωνικού διαλόγου και εταιρικής διακυβέρνησης, και η συμμετοχή του σε ΔΣ ή ως Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου εισηγμένων και μη εταιρειών (Lamda Development, Ελλάκτωρ, Τράπεζα Αττικής, PQH, Skama). Συμμετέχει, μεταξύ άλλων, στο ΔΣ της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) και στην Ομάδα Εργασίας του Εθνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕΣΕΔ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here