Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τις τεράστιες απώλειες των τελευταίων ημερών μετά από αίτημα της ίδιας της εταιρείας.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς η οποία θα διευκρινίζει το σκεπτικό της απόφασης.

Από το άνοιγμα της συνεδρίασης η μετοχή δεν πραγματοποιεί πράξεις. Στο τελευταίο κλείσιμο χθες ο τίτλος έκλεισε στα 4,80 ευρώ, μειωμένος του 60% σε διάστημα τριών εβδομάδων, από όταν δηλαδή δημοσιοποιήθηκε το report της QCM.

Σε ανακοίνωση της προς το επενδυτικό κοινό η Folli Follie επισημαίνει ότι “μετά την εξακολουθούμενη και συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, η οποία έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την εταιρεία μας, με σχετικό έγγραφο αίτημά της, ζήτησε σήμερα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αναστολή της διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών της εταιρείας μας, που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας μας από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young, στην διάθεση της οποίας η εταιρεία μας ήδη θέτει όλα τα ζητούμενα στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here