«Καινοτομία είναι η δημιουργία αξίας (εμπορικής ή κοινωνικής) από ιδέες, με επίκεντρο τις ανάγκες των χρηστών και χωρίς όρια σχετικά με την προέλευσή της. Αυτό, μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή ενός νέου ή βελτιωμένου προϊόντος/ υπηρεσίας. Έτσι, προκειμένου οι επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές, οφείλουν να τις αφουγκράζονται και να τις ενσωματώνουν. Εν κατακλείδι, η ενσωμάτωση της «καινοτομίας» συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή μόχλευση όλων των συντελεστών παραγωγής και αποφέρει πολλαπλάσια οφέλη και προστιθέμενη αξία, τόσο στις επιχειρήσεις και στους καταναλωτές, όσο και εν τέλει στο ΑΕΠ της χώρας που την ενθαρρύνει.» 

Ο  Δρ Χάρης Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων Α.Ε., είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic InnovationAwards2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία. 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here