Σε μια αγορά καφέ που ευδοκιμεί, η Coffee Berry κάνει αυτό που ξέρει καλά, αφήνοντας το αποτύπωμά της ως μια αλυσίδα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Πρωταγωνιστικά συστατικά του δημιουργήματος αυτού αποτελούν, πέρα από το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρουν, το διαφοροποιημένο design concept των καταστημάτων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. 

Η Coffee Berry ξεχωρίζει τόσο για την τεχνογνωσία της όσον αφορά τον καφέ όσο και για την εξειδικευμένη ομάδα της, που διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι την πρώτη γουλιά. Το άρτιο τμήμα διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας διαλέγει την καλύτερη πρώτη ύλη πράσινου καφέ από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Στη συνέχεια, καβουρδίζουν τους κόκκους με προσοχή στις γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η μονάδα στο Κορωπί και το προϊόν συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα, για να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα καταστήματα, οι κόκκοι αλέθονται ακριβώς πριν την παρασκευή κάθε ροφήματος, για να διατηρηθούν πλήρως τα αρώματα του καφέ, ενώ οι άρτια εκπαιδευμένοι baristi του δικτύου φροντίζουν να φτάσει στα χέρια του καταναλωτή ένας πραγματικά καλοφτιαγμένος και απολαυστικός καφές.

«Ο καφές που μπορεί να βρει κάποιος στα καταστήματά μας είναι ένα προϊόν που έχουμε οραματιστεί και δημιουργήσει σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια την απευθείας επικοινωνία με τη φάρμα και τον παραγωγό, τα καταστήματά μας προμηθεύονται άμεσα. Έτσι, στην Coffee Berry καταφέραμε, τα 6 χρόνια που είμαστε στην αγορά, να έχουμε διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο και την ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, από τη φάρμα στο φλιτζάνι. Επιπλέον, η αλυσίδα συνεργάζεται με τον διακεκριμένο executive chef Μιχάλη Τζόβα, επιτυγχάνοντας μια επιλογή προϊόντων βασισμένων στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά από εγκεκριμένους και πιστοποιημένους προμηθευτές, ώστε να συνθέτουν γευστικά προϊόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτητικές και εξελισσόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Απολαυστικά σάντουιτς και φρέσκιες σαλάτες, που φτιάχνονται καθημερινά στα καταστήματα, φρέσκοι χυμοί, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες δημητριακών και γλυκές επιλογές συμπληρώνουν τις επιλογές που μπορεί να έχει ο καταναλωτής σε όλα τα καταστήματά μας. Η στρατηγική μας να αξιοποιούμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρει στον καταναλωτή μια εξαιρετική, ολιστική εμπειρία καφέ, που βασίζεται στις πέντε αισθήσεις, σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ζεστασιά, κομψότητα και άνεση» αναφέρει ο Χάρης Γρυπάρης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Περισσότερα στο coffeemg.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here