Σε μία συνειδητή συμφωνία σύμπραξης για την επίτευξη τριών στόχων κάλεσε τους συνεργάτες πωλήσεων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος μετά την ολοκλήρωση των τηλε-συνεδρίων της εταιρείας.

Οι στόχοι αφορούν:

α) τη βελτίωση του εισοδήματος των συνεργατών,

(β) την ανάδειξη της Εταιρίας ως κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας και

(γ) την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς την κοινωνία για την πλήρη διασφάλιση των αγαθών όπως το εισόδημα, η οικογένεια, η περιουσία και η ποιότητα ζωής.

Τα Τηλε-Συνέδρια που πραγματοποίησε η Εταιρία με τις Διευθύνσεις Πωλήσεών της που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από τις 10 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Στα Τηλε-Συνέδρια συμμετείχαν περίπου 2.500 Συνεργάτες από τις Διευθύνσεις Πωλήσεων της Εταιρίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ο  κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, με την ομιλία του οποίου ξεκίνησαν τα Τηλε-Συνέδρια, παρουσίασε στο Δίκτυο Πωλήσεων την εξέλιξη των μεγεθών της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη τόσο σε σύγκριση με τον εαυτό της όσο και σε σύγκριση με τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς καθώς και του δείκτη φερεγγυότητάς της SCR. Παρουσίασε επίσης τις πηγές αυτών των αποτελεσμάτων, που απετέλεσαν και τον λόγο της επί 43 χρόνια διακεκριμένης πορείας της στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά όπως οι αρχές της, η φιλοσοφία της και οι συνθήκες που αποτελούν ένα περιβάλλον ξεχωριστό, ένα περιβάλλον δημιουργίας.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλεί η πανδημία του Covid-19 σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, παρουσιάζοντας στους Συνεργάτες της Εταιρίας όλους τους λόγους και τα μέσα που θα διευκολύνουν το έργο τους μέσα σε αυτό το πρωτόγνωρο για όλους περιβάλλον, τονίζοντας πως η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και στους Συνεργάτες της συνεχώς, προσφέροντας τους όλα τα μέσα και τις γνώσεις, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Στη συνέχεια, οι Διευθυντές Πωλήσεων της Εταιρίας παρουσίασαν τους στόχους και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συνεργάτες τους έως τα τέλη του έτους, σε ένα ιδιαίτερο για όλους λόγω της πανδημίας περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους, τόνισαν πως η Εταιρία επενδύει διαρκώς στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, δημιουργώντας συνεχώς νέες εφαρμογές και θέτει στη διάθεση του Δικτύου Πωλήσεων, νέα τεχνολογικά μέσα, τα οποία έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση του έργου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην προώθηση των προγραμμάτων της Εταιρίας.

Τα Τηλε-Συνέδρια έκλεισαν με τη δέσμευση, πως η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να επενδύει στην επιλογή της να αναπτύσσεται μόνο μέσω των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντάς τους συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, ισχυροποιώντας τη θέση της Εταιρίας ως ηγέτιδα δύναμη στον Κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here