Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά αντανακλάται πλήρως στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου των Αθηνών, η οποία κινείται στα χαμηλότερα επίπεδα της ημέρας, με σημαντικές απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 2,48% στις 624,30 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 32,5 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 7,5 εκατ. τεμάχια. Πτώση 2,28% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 1.645,23 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 3,84% στις 523,30 μονάδες.

Το ενδιαφέρον της σημερινής συνεδρίασης επικεντρώνεται στη μετοχή της Motor Oil, η οποία υποχωρεί κατά 12,25%, μετά το χθεσινό -4,57%

Στο ταμπλό τώρα, εκτός των απωλειών της Motor Oil, η Eurobank είναι στο -6,22% και η Jumbo στο -4,66%. Απώλειες 3,54% καταγράφει η Πειραιώς, η ΓΕΚ Τέρνα είναι στο -3,53%, ενώ άνω του 2% είναι η πτώση σε Εθνική, Μυτιληναίο και Alpha Bank. Απώλειες που ξεπερνούν το 1% σημειώνουν οι ΕΥΔΑΠ, ΕΧΑΕ, Βιοχαλκο, ΟΛΠ, Τέρνα Ενεργειακή, Τιτάν, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ.

Ήπια πτωτικά κινούνται οι Grivalia, Λάμδα, Σαράντης και ΔΕΗ, ενώ στον αντίποδα ήπια ανοδικά κινούνται οι Coca Cola και Aegean. Κέρδη 1,50% σημειώνει ο Φουρλής, ενώ ο ΑΔΜΗΕ συντηρεί στο +2,85% τα κέρδη του.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here