Με «ϕιλοσοφική διάθεση», ο CEO της Folli Follie, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φράση της Σοφίας Λόρεν, σχολιάζοντας εμμέσως τις περιπέτειες της εταιρείας του.

Η ανάρτηση αφορά μια de profundis εξομολόγηση της μεγάλης Ιταλίδας ηθοποιού σε σχέση με τη ζωή, με την οποία δείχνει να ταυτίζεται ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της Folli Follie σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» δηλώνει άγνοια για το σκάνδαλο και επιρρίπτει τις ευθύνες στον πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Κουτσολιούτσο.

H ανάρτηση:

«Όταν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, η σκηνή χανόταν. Όταν ήμουν σίγουρη ότι θα χάσω, κέρδιζα. Όταν χρειαζόμουν περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί με άφησαν. Όταν έμαθα να συγκρατώ τα δάκρυα μου, βρήκα έναν ώμο να κλάψω. Όταν κατείχα την ικανότητα να μισώ, κάποιος άρχισε να με αγαπάει απ´τα βάθη της καρδιάς του. Και ενώ περίμενα για φως για ώρες, όταν κοιμόμουν ο ήλιος έβγαινε… Αυτή είναι η ζωή, ανεξαρτήτως τι σχεδιάζεις, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει σχεδιάσει η ζωή για σένα. Η επιτυχία σε συστήνει στον κόσμο, αλλά η αποτυχία συστήνει τον κόσμο σε σένα. Πάντα να είσαι χαρούμενος. Συχνά όταν χάνουμε την ελπίδα και νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος, ο Θεός χαμογελάει από ψηλά και λέει χαλάρωσε γλυκιά μου: είναι απλά μια καμπή και όχι το τέλος». «Αξίζει να το διαβάσει κανείς ξανά και ξανά» ανέφερε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here