Το 2021 μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία της ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία, η οποία θα εισέλθει σε διατηρήσιμη αναπτυξιακή τροχιά για τα επόμενα χρόνια, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Tράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, μιλώντας στο Delphi Forum.

Ο κ. Μεγάλου αναφέρθηκε στην άνευ προηγούμενου συγκυρία που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 και η οποία επηρέασε τις ζωές όλων σε παγκόσμιο επίπεδο και οδήγησε σε επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων.

Στην Ελλάδα, επιδείξαμε προνοητικότητα και πετύχαμε να περιορίσουμε την πανδημία, ως αποτελέσμα των άμεσων πρωτοβουλιών που έλαβε η κυβέρνηση και οι υγιειονομικές αρχές, σημείωσε ο κ. Μεγάλου και επισήμανε ότι «επανέρχομαστε στην κανονικότητα, αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι το μέλλον θα είναι διαφορετικό από ό,τι γνωρίζουμε».

Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά η βελτίωση της οικονομίας τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την δουλειά που έχει γίνει, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι η χώρα θα ανταπεξέλθει επιτυχώς στην παρούσα συγκυρία, κατέληξε ο διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, μιλώντας στην πρώτη ημέρα του Delphi Forum που γίνεται ψηφιακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here