Η Acromove, η οποία παρέχει λύση cloud computing που σχεδιάστηκε ειδικά για το Edge, ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κορωνιάς εντάσσεται στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Αναγνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι ασύρματο, ο κύριος Κορωνιάς ήταν πρωτοπόρος στην Ελλάδα θέτοντας τα θεμέλια για την κινητή τηλεφωνία. Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάς από το 1992 έως το 2008, από τα στάδια ίδρυσής της έως την είσοδο της στο χρηματιστήριο, ενώ αργότερα διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ηλεκτρονικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα αεροδιαστημικά συστήματα, κατείχε ηγετικές θέσεις στον τομέα της αεροδιαστημικής, της άμυνας και της πληροφορικής. Στο παρελθόν, συνίδρυσε τη Meazon όπου διετέλεσε και εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας. Επί του παρόντος, υπηρετεί ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Excelon Financial Services και μέχρι πρόσφατα ήταν συνεργάτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στην Inaccess UK, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κορωνιά στην Acromove ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου», δήλωσε ο Αρτέμιος Αχιλλόπουλος, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Acromove.

«Η εμπειρία, η προοπτική και η εις βάθος γνώση του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών είναι τεράστιο πλεονέκτημα καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να πυροδοτήσουμε την εφαρμογή του Edge Cloud».

«Η Acromove έχει ισχυρό όραμα και σχέδια για το μέλλον του Edge computing. Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας και που θα συμβάλλω στο να πάει η εταιρεία στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Κορωνιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here