Τη θέση του Vice President of European Business Development στην CEO Coaching International, που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής επιχειρηματικής καθοδήγησης και επαγγελματικής ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου G.P.A. ecosystem of companies.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε, ο Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του G.P.A. ecosystem of companies, αποκτά ενεργό ρόλο στη CEO Coaching International στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Vice President of European Business Development. Η CEO Coaching International, η κορυφαία εταιρία παροχής επιχειρηματικής καθοδήγησης και επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία απευθύνεται σε CEOs, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη σε όλο τον κόσμο, επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η CEO Coaching International είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για το μοναδικό σύστημα επιχειρηματικής προπονητικής “Make BIG Happen”, σχεδιασμένο να δημιουργεί εξαιρετικά αποτελέσματα με συνέπεια. Ο συνδυασμός ατομικής καθοδήγησης, σε συνδυασμό με δομημένες ετήσιες και τριμηνιαίες συνεδρίες, επιτρέπει στους CEOs και στις εκτελεστικές ομάδες τους να ορίσουν με σαφήνεια το όραμά τους και τη διαδρομή προς την επιτυχία. Οι εξαιρετικά έμπειροι coaches της CEO Coaching International, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει ως Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Πρόεδροι και ιδρυτές, αξιοποιούν την πολυτετή εμπειρία τους για να καθοδηγήσουν τους ηγέτες των επιχειρήσεων στην επίτευξη των στόχων ανάπτυξής τους. Έχοντας να επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα μέσα από τη συνεργασία της με περισσότερους από 3.000 CEOs σε όλο τον κόσμο, η CEO Coaching International φέρνει την επιτυχημένη μεθοδολογία του “Make BIG Happen” στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ