Συνολικά 9 ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες θα λειτουργήσει το αργότερο τον επόμενο χρόνο, η ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, η οποία υπολογίζει έως το τέλος της επόμενης χρονιάς, ότι θα έχει 23 μονάδες στο χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα.

Η Brown έχει ήδη προχωρήσει τις εργασίες της σε κάποιες από τις μονάδες ενώ άλλες παίρνουν σειρά για ανακαίνιση και αναβάθμιση, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας με επίκεντρο την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη το Λουτράκι και νέα πολλά υποσχόμενη είσοδο στα Χανιά.

Στην πρωτεύουσα, η αλυσίδα επιλέγει κυρίως την περιοχή πέριξ της πλατείας Ομονοίας για τις τοποθετήσεις της και την άνοιξη θα ανοίξει το Brown Spices στην οδό Ευριπίδου με 63 δωμάτια και τρεις ακόμα μεσαίες μονάδες θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβριο, ενώ το σχέδιο προβλέπει μεγάλη μονάδα 219 δωματίων, με το  άνοιγμα του Lycourgou Cup επί των οδών Σωκράτους και Λυκούργου, που θα αποτελεί τη luxury προσθήκη της Brown στην Αθήνα.

Στο μεταξύ η εταιρία, διαθέτει ήδη 4 resorts σε προορισμούς κοντά στην Αθήνα στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεόδωρους, αλλά και στην Εύβοια, σε Ερέτρια και Χαλκίδα, όπου το πλάνο προβλέπει λειτουργία και πέραν της θερινής σεζόν καθώς και νέα μονάδα στην Κέρκυρα. Η πολυαναμενόμενη είσοδος τώρα είναι στα Χανιά της Κρήτης από το 2023.

Στο μεταξύ ήδη, το Brown Beach Chalkida, άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Ιουνίου, φέτος. Διαθέτει 119 δωμάτια και bungalows. Το Brown Beach Chalkida, στην παραλία του Αγίου Μηνά, αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project και αυτή την περίοδο φιλοξενεί αρκετούς επισκέπτες από τη Γαλλία, το Ισραήλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here