Σε περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα προχωρά η British American Tobacco Hellas, με στόχο να προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων, υψηλής ποιότητας, προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Φέροντας την επόμενη, εξελιγμένη γενιά του glo στην ελληνική αγορά, η British American Tobacco Hellas συνεργάζεται με την αυτοκινητοβιομηχανία BMW Hellas, παρουσιάζοντας το νέο glo series 2 mini, μία compact συσκευή, με κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές για ένα αυτοκίνητο MINI One μέσα από ειδική διαδικασία κλήρωσης που ακολουθείται.

Ελαφρύ, με στιλ και «έξυπνο», όπως ακριβώς ένα αυτοκίνητο MINI One, το νέο εξελιγμένο glo series 2 mini ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία συσκευή και παρέχει, με ένα μόλις κουμπί, παρόμοια εμπειρία με το κάπνισμα αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο. Με πάχος μόλις 2 εκατοστά και βάρος μόνο 85 γραμμάρια, η νέα glo series 2 mini συσκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να την έχει παντού και πάντα μαζί του. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η συσκευή συνδυάζει το maximum της τεχνολογίας στο πιο minimal μέγεθος, είναι διαθέσιμη, σε τέσσερα χρώματα μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO (nobacco.gr/glo), ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το glo θερμαίνει ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού (NEO Sticks), παράγοντας ένα αερόλυμα που περιλαμβάνει περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών τοξικών ουσιών που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου).

Με κάθε αγορά μίας οποιασδήποτε συσκευής glo series 2 mini από τα καταστήματα NOBACCO, ο καθένας μπορεί να μπει στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here