Νέο κατάστημα Bread Factory  στην περιοχή του ΦΙΞ ,  γέμισε  με Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, ήχους και φώτα την Λεωφόρο Συγγρού .

Μετά το κατάστημα της Λάρισας η αλυσίδα καταστημάτων Bread Factory άνοιξε ένα ακόμη νέο σημείο στην οδό Συγγρού 100 στο ΦΙΞ. Πρόκειται για το 9ο κατάστημα της εταιρείας και το 8ο στην Αττική.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου  2021.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο άνω των 800 τ.μ. χώρο πώλησης και διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει τέσσερα (4) ταμεία και απασχολεί εβδομήντα (70) άτομα προσωπικό.

Η μελέτη και η αρχιτεκτονική του καταστήματος ανταποκρίνεται αρμονικά στην αισθητική της περιοχής.

Το κατάστημα διακρίνεται για τα ξεχωριστά τμήματα προϊόντων που διαθέτει καθώς λειτουργεί τμήμα με προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και την γνωστή πλέον γωνιά  του παγωτού που πρόσφατα πρόσθεσε στην φαρέτρα των concept η Bread Factory,  την «Angolo di Gelato ». Διαθέτει επίσης διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα προϊόντα καθώς και κάβα ποτών με ξεχωριστές προτάσεις. Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 8 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με ισχυρό επενδυτικό πλάνο που αφορά στην διεύρυνση του δικτύου, αλλά και την διαρκή εξέλιξη του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών και νέων concept.

 

Η διοίκηση της αλυσίδας Bread Factory,  εξακολουθεί να  προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall ( πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

Η Bread Factory αποτελεί πλέον ισχυρό brand name στο χώρο της εστίασης, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι συνεχόμενες διακρίσεις. Πρόσφατη σημαντική εγχώρια διάκριση που απέσπασε η Bread Factory ήταν στα Estia Awards, με τρία βραβεία.

Ειδικότερα, της απονεμήθηκαν, Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bakery, Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Πολυχώροι φαγητού & Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία καταναλωτή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της εστίασης.

 

 Bread Factory

 

Τα καταστήματα της αλυσίδας Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, εστιατόριο με καθημερινά φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό , τμήμα καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα προϊόντα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα δε πρόσθεσε και διακριτό τμήμα με φρέσκο παγωτό ημέρας την «Angolo di Gelato ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here