Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που φέρει το όνοµα «Brain Regain», αναπτύσσεται από το µη κερδοσκοπικό σωµατείο «Ελληνικές Ρίζες» και η αρχική ιδέα σχεδιάστηκε από τους κ. Κωνσταντίνο Κεσεντέ (πρόεδρο ∆Σ της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ), Ευάγγελο Μαρνέρη (διευθύνοντα σύµβουλο της AIMS International Hellas AE), Γιάννη Παπαχρήστου (γενικό διευθυντή Ελλάδας-Κύπρου της CocaCola Τρία Εψιλον), Θεόδωρο Κοτιώνη (διευθύνοντα σύµβουλο της Ogilvy Greece) και Στάθη Ποταµίτη (διευθύνοντα εταίρο της Potamitis-Vekris Law Partnership). 

Όπως αναφέρθηκε από στελέχη-µέντορες, η πρωτοβουλία έχει στόχο τον επαναπατρισµό των στελεχών για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και της εθνικής οικονοµίας. Εποµένως, αποστολή της είναι να διαδραµατίσει καταλυτικό ρόλο στη δηµιουργία των συνθηκών που θα διευκολύνουν τον επαναπατρισµό των Ελλήνων του εξωτερικού.

Οι 16 επιχειρήσεις που πρωτοστατούν

Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθµός των εταιρειών που συµµετέχουν στην πρωτοβουλία, από 16 που είναι σήµερα: Aegean Airlines, Ελληνικά Πετρέλαια, Cosmote, Τράπεζα της Ελλάδος, CocaCola Τρία Εψιλον, ΤΙΤΑΝ, Τράπεζα Πειραιώς, Οµιλος Fourlis, Interamerican, TEMES, ΜΕΤΡΟ, Chipitα , Sani Ikos, Upstream, Kyklades Maritime Corporation και Ogilvy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here