Με την πρώτη θέση παγκοσμίως βραβεύθηκε από τον κορυφαίο Online Travel Agency Expedia.com το πρώτο τρίμηνο του 2019, η λύση Channel Management της πλατφόρμας BookOnCloud (www.bookoncloud.com), της ελληνικής εταιρείας Knowledge Broadband Services AE. 

Μεταξύ 355 λύσεων channel management παγκοσμίως, το BookOnCloud κέρδισε την 1η θέση στην αξιολόγηση των καλύτερων Channel Management Solutions της Expedia. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο έτος το BookOnCloud καταλαμβάνει συστηματικά θέσεις στην πρώτη δεκάδα λύσεων παγκοσμίως, στις τριμηνιαίες αξιολογήσεις που δημοσιεύει η Expedia.

Πιο συγκεκριμένα, η  αξιολόγηση εξετάζει και αξιολογεί μια σειρά παραγόντων που αφορούν στην απόδοση, αξιοπιστία, πληρότητα  και ταχύτητα ενεργοποίησης και ενσωμάτωσης των καναλιών της Expedia στα προϊόντα Channel Management. Μεταξύ άλλων κριτηρίων συμπεριλαμβάνονται τα ποσοστά επιτυχούς λήψης και αποστολής μηνυμάτων προς και από την Expedia, η ταχύτητα ενεργοποίησης της διασύνδεσης Expedia και BookOnCloud ανά επιχείρηση, καθώς και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει η Expedia με την ενσωμάτωσή τους στο σύστημα BookOnCloud.

Η εφαρμογή Channel Manager της ολοκληρωμένης πλατφόρμας BookOnCloud συνεργάζεται με τα σημαντικότερα κανάλια ηλεκτρονικών κρατήσεων (online booking) διεθνώς, ενδεικτικά : Expedia, Booking.com, Expedia Affiliate Network, AirBnB, Hotels.com, TripAdvisor Rentals, Homeaway, κλπ  και τα ελληνικά κανάλια Filoxeno.com και e-Kyklades.gr.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την παγκοσμίου βεληνεκούς πρωτιά της ολοκληρωμένης πλατφόρμας BookOnCloud. Πρόκειται για μία διάκριση που επιβεβαιώνει αδιάψευστα την διεθνούς επιπέδου δουλειά που κάνουν οι ελληνικές εταιρίες λογισμικού, αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε σαν εταιρία ώστε να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για αγορές, οργανισμούς και επιχειρήσεις» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Knowledge Broadband Services AE., κύριος Βασίλης Χρηστίδης. 

Παράλληλα, η πλατφόρμα BookOnCloud παρέχει τη δυνατότητα  διαχείρισης όλων των κρατήσεων από οποιοδήποτε κανάλι και αν προέρχονται (διαδικτυακά κανάλια κρατήσεων – OTA, online κρατήσεις από το site της επιχείρησης, τηλεφωνικές κρατήσεις, κρατήσεις από τουριστικά πρακτορεία και wholesalers, κλπ) από ένα και μόνο περιβάλλον. 

Περισσότερα για την Knowledge Broadband Services AE

Η Knowledge Broadband services AE είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα στην Πάτρα που εξειδικεύεται στους τομείς:

  • του Τουρισμού με την οικογένεια προϊόντων BookOnCloud και την Τουριστική διαδικτυακή πύλη www.filoxeno.com  (πάνω από 25.000 επιχειρήσεις που συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στο τουριστικό προϊόν της χώρας), 
  • του Ηλεκτρονικού Εμπορίου με το marketplace www.directmarket.gr  (με συμμετοχή περισσοτέρων από 1.300 επιχειρήσεων και πάνω από 750.000 προϊόντων)
  • και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με την ανάπτυξη και υποστήριξη του ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), των ΥΜΣ/e-ΥΜΣ (Υπηρεσιών Μιας Στάσης για την ίδρυση επιχειρήσεων), των Επιμελητηριακών ΟΠΣ και υπηρεσιών, κλπ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here